Menu
Przejrzyj nasze przykładowe menu
PONIEDZIAŁEK
ŚNIADANIE
— PASTA Z BATATÓW I PIECZONEJ PAPRYKI , PIECZYWO , WARZYWA
2 ŚNIADANIE
— FIT CIASTO Z JABŁKAMI I RABARBAREM
OBIAD
– PULPECIKI DROBIOWE Z PIECZARKAMI , RYŻ Z KOPERKIEM, MARCHEWKA Z GROSZKIEM
PODWIECZOREK
— KRUPNIK Z PĘCZKU I WARZYW
KOLACJA
— RAZOWE SPAGHETTI AGLIO OLIO Z SUSZONYMI POMIDORAMI I SZPINAKIEM
WTOREK
ŚNIADANIE
— DOMOWY PASZTET DROBIOWY , PIECZYWO , OGÓREK KISZONY
2 ŚNIADANIE
— PASTA Z PIECZONEGO BAKŁAŻANA Z WARZYWAMI
OBIAD
— POTRAWKA Z INDYKA ,KASZA GRYCZANA ,SURÓWKĄ Z CZERWONEJ KAPUSTY
PODWIECZOREK
— ZUPA FASOLOWA
KOLACJA
— SAŁATKA Z BURAKA ,SOCZEWICY I KARMELIZOWANEJ GRUSZKI
ŚRODA
ŚNIADANIE
— TORTILLA DE PATATAS Z WARZYWAMI I SALSĄ POMIDOROWĄ
2 ŚNIADANIE
— PUDDING CHIA Z MUSEM BRZOSKWINIOWYM Z MANGO
OBIAD
– GOŁĄBKI DROBIOWE Z WARZYWAMI,PURRE Z BROKUŁAMI
PODWIECZOREK
— KREM MARCHEWKOWO -DYNIOWY Z IMBIREM
KOLACJA
— KOTLECIKI BROKUŁOWO-JAJECZNE ,PIECZARKI Z PATELNI, WARZYWA
CZWARTEK
ŚNIADANIE
— KUKURYDZIANE NALEŚNIKI STRACIATELLA Z BIAŁYM SEREM I CZERWONĄ PORZECZKĄ
2 ŚNIADANIE
— CHLEBEK BANANOWY Z OWOCAMI
OBIAD
— ESKALOPKI Z KURCZAKA ZE SZPINAKIEM .KASZA BULGUR ,WARZYWA
PODWIECZOREK
— ZUPA MEKSYKAŃSKA Z KUKURYDZĄ I CZERWONĄ FASOLĄ
KOLACJA
— NUGETSY Z BATATÓW W PŁATKACH KUKURYDZIANYCH Z DIPEM TAHINI I SURÓWKĄ
PIĄTEK
ŚNIADANIE
— PIECZONY INDYK Z MUSEM CHRZANOWYM, WARZYWA ,PIECZYWO
2 ŚNIADANIE
— JOGURT GRECKI Z SAŁATKĄ OWOCOWĄ
OBIAD
— MIRUNA Z DUSZONYMI PORAMI ,ZIEMNIAKI PIECZONE W TYMIANKU, KISZONA KAPUSTA
PODWIECZOREK
–ZUPA TAJSKA Z KURCZAKIEM I MAKARONEM SOJOWYM
KOLACJA
— KUKURYDZIANE PIEROGI ZE SZPINAKIEM I SEREM FETA